Kruikenzakken kunnen je kruik langer warm houden

bol.com kruikenzak yumeko flanel bio lichtgrijs 500
bol.com

Een kruikenzak, ook wel kruikzak of kruikhoes genoemd, is een hoes van dikke of gewatteerde stof die je om de warmwatekruik doet. De hoes beschermt tegen de directe warmte van de kruik.

Zachte wollen kruikzakken voor je warmwaterkruik zijn een goede manier om je tegen ies te hete kruiken te beschermen. Ze zijn gemaakt van een superzachte, warme stof die comfortabel en aangenaam aanvoelt tegen je huid.

Het materiaal van de zak absorbeert de warmte en biedt je een aangename warmte-ervaring tijdens een koude winterdag. De zak is ook duurzaam en wasbaar, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. Bovendien kunnen veel kruikzakken met een klittenbandsluiting worden geopend en gesloten zodat je de kruik gemakkelijk kunt vervoeren. Met een zachte wollen kruikzak krijg je een betrouwbare en duurzame warmte-ervaring die je comfortabel en aangenaam maakt. En met de juiste zorg kan de zak je jarenlang dienen.

Onze voorkeur gaat uit naar die lekkere zachte wollen kruikzakken voor je warmwaterkruik die in allerlei uitvoeringen en kleuren aangeboden worden. Klik op de afbeeldingen of linkjes voor meer informatie en om te shoppen.

kruikzak wol camel
yumeko-nl